mobilni oglasi

Reiki obuke

Obuka, kursevi, diplome, sertifikati Pančevo, Južno-Banatski, RS 2 meseci staro

Oglas

Akademija Alijansa je osnovana 2020. godine sa vizijom i svrhom da kroz različite obuke, edukacije, seminare i predavanja, omogući učesnicima, polaznicima odnosno učenicima i praktičarima usvajanje novih načina i tehnika pomoći u cilju usavršavanja rada na sebi kroz unapređivanje i podizanje kvaliteta života i psihofizičkog zdravlja pojedinca. Sve energetske tehnike i metode predstavljaju načine pomoći u unapređenju psiho-fizičke kondicije i zdravlja. Ukoliko je to potrebno, primenjuju se uporedo sa metodama savremene medicine. 


 


Reiki obuke su ono po čemu se Akademija Alijansa izdvaja od drugih sličnih. Akademija Alijansa pruža jedinstveni individualni pristup u radu sa polaznicima i praktičarima na različitim obukama, te se obuke realizuju kao individualne, a ne grupne obuke. Ovakve obuke za razliku od grupnih obuka omogućava visok kvalitet razmene i komunikacije koja je potpuna između Učitelja i učenika odnosno polaznika, stoga je u praksi Akademije Alijanse da se uvek sprovode individualne obuke i inicijacije.


 


Tim Reiki Master Učitelja sa višegodišnjim iskustvom u okviru Akademije Alijansa sproveo je više od 210 različitih individualnih obuka kao što su Usui Reiki, Kundalini Reiki, Eko Rei, Anđeoski Reiki i Kanalisanje ličnih Vodiča.


 


Više o nama: https://akademija-alijansa.com/

Komentari, iskustva, diskusije

Trenutno nema napisanih komentara
Napiši komentar
Dogovor
Firma/pravno lice
Sve
Sve

Pančevo, Južno-Banatski, RS Lava Tolstoja 6 26000

4 pregleda 0 komentara Šifra #22771

Profil, oglasi, ocene

Akademija Alijansa
Akademija Alijansa 2 meseci staro
QR CODE
Akademija Alijansa
Republika Srbija,
Lava Tolstoja 6
Registrovan pre 2 meseci staro
Reiki obuke - Akademija Alijansa je osnovana 2020. godine sa vizijom i svrhom da kroz različite obuke, edukacije, seminare i predavanja, omogući učesnicima, polaznicima odnosno učenicima i praktičarima usvajanje novih načina i tehnika pomoći u cilju usavršavanja rada na sebi kroz unapređivanje i podizanje kvaliteta života i psihofizičkog zdravlja pojedinca. Sve energetske tehnike i metode predstavljaju načine pomoći u unapređenju psiho-fizičke kondicije i zdravlja. Ukoliko je to potrebno, primen...