Politika privatnosti

 

HITOGLASI.COM

HIT oglasi Oglasi kao sajt za besplatno internet oglašavanje postoji od 10.maja 2014 godine.

Kao mlad i perspektivan portal nudi besplatno oglašavanje bez ikakve nadoknade.

 

Hit Oglasi , objavljuje besplatno oglase koji su u skladu sa zakonom RS o oglašavanju na internetu.

 

- HIT oglasi neće objaviti vaše podatke na sajtu osim onih podataka koje samovoljno želite da objavite prilikom dodavanja oglasa,

kao što su: e-mail adresa, ime, nadimak i broj telefona. Stoga vas molimo da svoje podatke pre objavljivanja oglasa proverite i odlučite šta želite da bude objavljeno na oglasu. U svakom trenutku vaše podatke možete izmeniti ili obrisati.

Ukoliko vaše podatke ne učinite zaštićenim, sajt ne može garantovati njihovu bezbednost. Podatke nakon brisanja naloga naš sistem čuva najduže 30 dana od dana poslednje prijave na sajt. Posle toga su korisnici potpuno izbrisani iz baze podataka.

- HITOGLASI.COM podatke o oglašavaču može ustupiti na pisani zahtev nadležnih organa, ako je oglašivač povredio osnovna načela oglašavanja i putem svog oglasa uticao negativno na ljude ili podsticao ljude na bilo koji vid nezakonitih radnji.

- Ako želite da se vaši podaci uklone sa sajta, možete to i sami učiniti na svom HIT korisničkom nalogu.

- Ako imate problema kod podešavanja naloga, molimo vas da nas kontaktirate. Mi ćemo to učiniti umesto Vas.

- Kao registrovani oglašivač, možete dodavati, menjati i brisati svoje oglase, komentarisati tuđe oglase ili upozoriti na spam, uvredljiv oglas i neprikladan sadržaj. Za svako obeležavanje oglasa, molimo vas da nam to javite i putem email poruke.

- HIT Oglasi nisu odgovorni za bilo kakav vid pokušaja prevare, obmane ili sličnih radnji između prodavaca i kupaca. HIT Oglasi samo posreduju na način predviđen za oglašavanje: Svako može da oglasi sve što je u

skladu sa propisima o oglašavanju. Svi oglasi biće prethodno provereni od strane administratora portala pre nego budu objavljeni. Isključivo su oglašivači odgovorni za podatke, tekst i slike u svom oglasu. Neprimereni sadržaj može se okarakterisati kao nameran ili opasan pa

može dovesti i do gašenja naloga i zabrane prostupa portalu . Spam i oglasi koji budu okarakterisani kao prevara biće uklonjeni.

- Ako primetite bilo šta što je sumnjivo na portalu, na vašem nalogu, da vas neko uznemirava slanjem e-mail ili sms poruka, molimo vas da najpre proverite svoj nalog na sajtu i sve podatke na njemu. Zatim nas obavestite o svemu kako bi smo

preduzeli potrebne korake u cilju dodatne zaštite.

- Ukoliko imate problem sa dodavanje ili brisanjem oglasa, takođe nam javite putem email poruke.

- Na HIT oglasima je strogo zabranjeno oglašavanje bilo kakvog oblika pornografije, narkomanije i oglasa sa političkom sadržinom. Takvi oglasi biće izbrisani iz sistema a nalog ugašen istog trenutka.

- Ukoliko primetite prevaru na portalu, sumnjiv oglas ili spam, molimo vas da nam to odman javite kako bi smo primenili potrebne korake.

- Na sajtu se koristi Google Analytics radi praćenja saobraćaja i poseta. Google, kao dobavljač treće strane, koristi kolačiće (cookies) za prikazivanje odgovarajućih oglasa na našim stranicama.
Pomoću kolačića DART Google prikazuje oglase svim čitaocima našeg sajta na osnovu njihovih poseta našoj web lokaciji i drugim web lokacijama na internetu. Vi kao korisnici možete deaktivirati korištenje DART kolačića posetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže. Inače, Google prikuplja samo IP adrese koje mu služe za uspešno analiziranje broja poseta na određenom sajtu. Google na našem portalu ne prikuplja bilo kakve privatne podatke o oglašivaču.

Molimo vas da sve gore napisano shvatite krajnje dobronamerno i da se pridržavate propisanih pravila.

Hvala.

 

Hit Oglasi

www.hitoglasi.com

hit oglasi

Imate dodatnih pitanja? Kontaktirajte nas
Vi ste profesionalni oglašivač? Napravite nalog
Non-logged user
Zdravo wave
Dobrodošli! Prijavite se ili registrujte