Moj trg

Moj trg je stranica koja je osmišljena da bude vaš izlog na portalu HIT OGLASI, za sve što imate da ponudite u okviru određene oglasne kategorije. Ovo jednako važi i za prodavce i kupce. Posetiocima je lakše da pronađu određeni artikal ili uslugu ako se jasno deklarišete kao profi prodavac i imate svoj izlog u vidu sopstvene unikatne web oglasne stranice.

Prodajna stranica kao vaš HIT izlog se pojavljuje u svim premium kategorijama i ima viši prioritet u odnosu na običan - instant nalog koji se koristi samo za pojedinačne oglase.

Izaberite jednu od mnogobrojnih kategorija koje vam nudimo kao što su:  nekretnine, automobili, poslovi, računari, mobilni telefoni, psi, polovna garderoba, polovna tehnika i još mnogo toga.

Ako imate veći broj artikala koje želite da prodate, registrujte se kao "Profesionalni prodavac" i oglasite ih sve u bilo kojoj kategoriji. Naš smart sistem će sve klasifikovati i urediti kako treba. Praktično vaša stranica "MOJ TRG" postaje vaš lični mini online shop. O njemu brine HIT oglas administracija 00-24h.

Otvaranje premium naloga na "HIT OGLASI" oglasnom sajtu je sada besplatno.

moj trg oglasi

Moj trg prodavnica

Dakle, "moj trg" je u stvari vaša lična prodavnica, trgovina u kojoj artikle i cene formirate isključivo samo vi, a takođe, moguća je i aukcija za svaki artikal posebno ili za kompletan asortiman.

 

Kupi šta ti treba, prodaj što ti ne treba!

Hit oglasi su usmereni ka prodavcu i kupcu, a komunikacija je ostvarena na najbolji mogući način, kroz online instant poruke, Email, SMS ili na kraju krajeva pozivom.

 

Besplatni oglasi koji se ne brišu

Ako ste se registrovali kao profi prodavac, onda vaši oglasi ne ističu nakon određenog broja dana koliko traju standardni oglasni unosi. Naš sistem prepoznaje nameru profesionalnog prodavca da  mu je potreban veći oglasni prostor, veći broj unetih fotografija, dodavanje  Youtube videa, posebnih polja sa opisima, isticanje oglasa na više posećenim stranicama sajta kao i reklamiranje prodavca u okviru "Biznis stranica".

U svakom slučaju, moj trg ima svoje benefite i pruža daleko više mogućnosti za sve vas kojima je to neophodno.

Ukoliko vam je potreban vaš lični online shop u okviru Hit oglasnika, potrebno je samo da vaš standardni nalog pretvorite u premium nalog i automatski će se kompletno sve što imate na nalogu konvertovati u novi nalog, uz zadržavanje svih oglasa, svega što imate na vašem starom nalogu i to potpuno besplatno !

 

Najbolja kupoprodajna platforma

Već ste navikli da vam se nudi sve i svašta na internetu. Uglavnom su svi oglasni portali u fazonu da posle nekog vremena ipak naplaćuju svoje usluge, hit oglasi su nešto savim drugo. Naš trg je apsolutno besplatan za oglašivače. Mi ne naplaćujemo oglasni prostor i ne postavljamo limit na broj unetih oglasa kao i potreban broj slika, pdf fajlova, youtube video snimaka ... itd.

 

Mojtrg katalog

Katalog je u stvari vaš adresar, spisak klijenata, spisak pratilaca. Kada se registrujete, na svom nalogu ćete videti opciju "Zapamćeni oglasi". Pored tog što možete pamtiti oglase koji vam se sviđaju, možete pamtiti i kompletnu aktivnost oglašivača kako bi ste lakše komunicirali u okviru online chat-a. Svi novi oglasi, blogovi i aktivnost biće vam prezentovani kao novosti o korisniku koga pratite.

 

Mojtrg.rs je oglasnik za celu Srbiju. Više nije potrebno da kupujete štampane oglasnike jer najveći broj ljudi danas pretražuje internet kada želi nešto da kupi ili nađe. Naši hit oglasi su pristupačni svim uzrastima i generacijama i što je najvažnije postavljanje hit oglasa je besplatno.

Besplatni hit oglasi u Srbiji

Hitoglasi.com su besplatni mali hit oglasi koji su svakog dana dostupni svim korisnicima interneta. Samo jednim klikom možete doći do željenog predmeta ili usluge. Ovde možete da pronadjete oglase za izdavanje stanova, prodaju vikendica, placeva, kuća, oglase za poslove i zaposlenje, poljoprivredne oglase, oglase za prodaju bele tehnike, prodaju automobila, motora i svega ostalog.

Besplatni mali hit oglasi se ažuriraju svakog dana, zato kupujte, prodajte, iznajmite uz najveći online oglasnik u Srbiji.

 

Besplatni mali hit oglasi u Srbiji. Besplatno objavi mali hit oglas, kupi i prodaj povoljno i brzo, i za par minuta vaš oglas će se odmah pojaviti na internetu.

Imate dodatnih pitanja? Kontaktirajte nas
Vi ste profesionalni oglašivač? Napravite nalog
Non-logged user
Zdravo wave
Dobrodošli! Prijavite se ili registrujte