Kako objaviti oglas ?

UPUTSTVO ZA DODAVANJE HIT OGLASA

 

 

Poštovani, vaše HIT oglase možete dodati tek nakon registracije.

Kao registrovani oglašavač možete dodati oglase potpuno besplatno. Sve oglase će najpre morati da pregleda i odobri administrator sajta.

Vaši oglasi će, ako ispune navedene uslove ispod, biti vidljivi na sajtu najkasnije u roku od 24 časa. Za to vreme, molimo vas da ne dodajete oglase iste sadržine.

 

USLOVI KORIŠĆENJA SAJTA, PRAVA I OBAVEZE KORISNIKA

 

1) Smatra se da su svi korisnici sajta upoznati sa napisanim pravilima i da su saglasni sa njima.

2) Postavljanjem oglasa korisnik izjavljuje pod punom materijalnom odgovornošću da su svi podaci u oglasu istiniti.

3) Korisnik je saglasan da su lični podaci i tekst oglasa deo deklaracije o oglašavanju.

4) Korisnik garantuje da su fotografije koje postavlja njegovo autorsko delo. U suprotnom, ako treće lice prijavi kršenje autorskih prava, oglašavač je dužan da ukloni spornu fotografiju.

5) Svako neovlašćeno preuzimanje oglasa, teksta oglasa ili fotografija oglasa automatski krši pravila korišćenja našeg sajta i takav oglas biće uklonjen sa portala.

6) Oglasi koji ne pripadaju kategorijama ponuđenim na sajtu, biće po mogućstvu prekategorizovani, a u krajnjem slučaju uklonjeni sa sajta.

7) Oglasi, koji nisu u skladu sa odredbama Zakona o oglašavanju RS, biće uklonjeni sa sajta.

8) Neovlašćeno preuzimanje sadržaja ili dela sajta, bez dozvole HitOglasi.Com sajta smatraće se kršenjem autorskih i intelektualnih prava.

9) Ukoliko u oglas umetnete link do svog sajta, nećete povrediti pravilnik. Međutim, link ne sme da vodi do sajta sa istom ili sličnom sadržinom kao što je HitOglasi.Com.

10) U sadržaju oglasa nije dozvoljeno oglašavati druge kompanije ili lica iz bilo koje oblasti, osim ukoliko korisnik nije drugačije dogovorio sa vlasnikom portala u pisanom ugovoru.

11) HitOglasi.Com će preduzeti sve objektivno moguće mere u cilju zaštite privatnosti korisnika sajta.

12) Podaci o korisniku neće biti prosleđeni trećem licu (pravnom / fizičkom) , ili mogu biti prosleđeni ukoliko korisnik isto odobri.

13) Hit Oglasi imaju pravo da prikupljaju podatke o korisniku (podaci o računaru i internet provajderu), podatke unešene tokom registrovanja i prijavljivanja na sajt, a sve u cilju poboljšanja funkcionalnosti sajta.

14) Podaci prikupljeni o korisniku su tajni, osim u slučaju kršenja ovih pravila ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

15) Hit Oglasi ima pravo da promeni izgled i funkcionalnost sajta bez prethodne najave i u bilo koje vreme.

18) Hit Oglasi nisu odgovorni za istinitost, tačnost i verodostojnost informacija u oglasnoj poruci.

19) Pre objavljivanja oglasa na sajt, isti će pregledati administratori. Oglas neće biti vidljiv na sajtu dok ne bude ispunio propisana pravila.

 

KOJI OGLASI NISU POŽELJNI NA HITOGLASI.COM ?

 

 • 1 - Oglašavanje i reklamiranje prostitucije (poznanstvo uz nadoknadu), plaćanje za seksualne usluge i slično. Zabranjeno je prodavati oružje, municiju, narkotike, kao i da se nude usluge tipa nadrilekarstva i sl.
 • 2 - Oglašavanje i reklamiranje koje obuhvata bilo koji oblik: pedofilije i narkomanije.
 • 3 - Pozivanje na skupove, okupljanja, pobune i vređanje
 • 4 - Oglasi koji podstiču i u bilo kom obliku iskazuju rasnu i versku mržnju.
 • 4-1 Oglasi koji reklamiraju zelenaštvo, novčane pozajmice, zajmove, kredite. Osim ako nije reč o agenciji koja ima pravo da daje pozajmice. Agencija mora da nam dostavi dokument o vlasništvu.
 • 4-2 Oglasi koji reklamiraju prodaju oružja, osim sportskog lovačkog i  trofejnog.
 • 5 - Oglasi sa arogantnim i golišavim fotografijama, slikama koje sadrže pornografske scene i dr.
 • 6- Oglasi koji nemaju teksta ili imaju previše bezvrednog teksta koji se ponavlja. Takođe i oglasi bez fotografije mogu biti obrisani sa portala zato proverite dva puta šta ste pisali i da li ima adekvatne slike u oglasu.
 • 7 - Oglasi sa linkovima koji vode do drugih nepoželjnih (spam, hack ...) sajtova ili sajtova za koje mi procenimo da su neprikladni ili opasni po posetioce.
 • 8 - Oglasi koji sadrže HTML kod sa drugih sajtova - Copy / Paste oglasi.
 • 9 - Oglasi koji sadrže fotografije preuzete sa drugih oglasnih sajtova.
 • 10 - Postavljanje duplih - istih ili sličnih oglasa koji se ponavljaju. Dupliranje oglasa je strogo zabranjeno. Proverite svoj listing pre dodavanja oglasa.
 • 11 - Postavljanje istih oglasa u roku koji je manji od 30 dana.
 • 12 - Oglasi koji reklamiraju druge sajtove sa oglasima ili uopšte sajtove (oglas nije u domenu prodajem, kupujem, menjam, poklanjam).
 • 13 - Oglasi koji sadrže samo velika slova i znakove uzvika, mali broj reči u opisu i oglasi koji su promašili svoju kategoriju.
 • 14 - Ponavljanje oglasa - nije dozvoljeno! Proverite najpre da li ste vaš oglas uredili ili izbrisali. Ako pokušate da dodate isti oglas 2 x u roku od 30 dana, ostaće vam samo prvi dodati oglas.
 • 15 - Uređivanje oglasa se takođe proverava i odobrava. Svaki put kada izmenite oglas, isti će biti proveren od strane naših administratora i tek onda objavljen.
 • 16 - Registracija samo radi kontaktiranja - bićete blokirani ili izbrisani sa portala odmah čim se utvrdi da šaljete SPAM poruke korisnicima portala.
 • 17 - Molimo vas da popunite svoj profil i u imenu ne stavljate broj telefona i mejl. Oglase popunjavajte ručno a nikako Copy/Paste. Zbog toga možete biti trajno izbrisani sa portala.

Molimo vas da se pridržavate propisanih pravila za oglašavanje i postavljate oglase prirodnim putem, bez umetanja HTML-a i linkova.

Nepoštovanje pravila bilo koje od navedenih tačaka dovešće do neopozivog brisanja pristupne zone prekršioca, bez prava na žalbu, čak i kada njegov oglas zbog zloupotrebe uopšte neće biti objavljen.

U slučaju da primetimo da neko od korisnika pravi isti prestup biće mu blokiran pristup (BAN IP adrese).

Ako, opet, postoji prestup zbog koga će pogođena strana argumentovano zatražiti da se otkrije identitet prekršioca, primenićemo neophodne načine za otkrivanje identiteta.

Ako vaš oglas nije objavljen u roku od 24 h, i niste dobili od nas obaveštenje, znači da ste prekršili neko od navedenih  pravila te je vaš oglas obrisan a vaš nalog na razmatranju.

Zahvaljujemo na razumevanju !

 

HitOglasi.Com

Imate dodatnih pitanja? Kontaktirajte nas
Vi ste profesionalni oglašivač? Napravite nalog
Non-logged user
Zdravo wave
Dobrodošli! Prijavite se ili registrujte