mobilni oglasi

MN Detailing PROFESIOANLNI DETAILING CENTAR

Autolimarske usluge Beograd, Grad Beograd 1 mesec staro

Oglas

MN Detailing Beograd je kompanija koja je u usponu, osnovana u Beogradu čija je osnovna delatnost održavanje, zaštita i poliranje
eksterijera i enterijera vozila.

http://www.mndetailingbeograd.rs/

Profesionalnom i pravilnom primenom proizvoda koje koristimo tokom rada garantujemo maksimalnu iskorišćenost kozmetike i rezultat koji će Vaše vozilo dovesti do savršenstva. Iako imate novo vozilo preporučujemo Vam redovno održavanje vozila koje ćete dobiti u Mn Detailingu i produžićete sjaj Vašeg vozila.

Naši paketi su specifični po tome što dobijate više, i po njima se razlikujemo od konkurencije. U odnosu na Vaše želje i mogućnosti pripremili smo 3 paketa za Vas.

Light paket je paket koji će osvežiti Vaš automobil, ukloniti sitne ogrebotine, vratiti sjaj eksterijera i enterijera vozila.

Yellow paket je tu da otkloni veće ogrebotine i da Vaš automobil ponovo izgleda novo!

Vip Paket je za ljude koji vole perfekciju, poliranje felni, poliranje svih plastičnih delova i poliranje svetlosnih grupa su samo neke od usluga ovog paketa koje ukazuju koliko je ovaj paket detaljan.


Ukoliko niste sigurni koji od naših paketa bi bio najadekvatniji za Vaš automobil, slobodno navratite da naš tim pogleda Vaš automobil i da vam predlog tretmana.

VIP TRETMAN

Ograničen broj vozila na mesečnom nivou ukazuje na to da svakom automobilu pristupamo sa pažnjom i posvećujemo mu od 2 dana do 10 dana.

Vaše vozilo će doživeti VIP tretman!

Profesionalna oprema, obučen i posvećen tim, prelepo sređena garaža sa 24h video nadzorom i alarmnim sistemom učiniće da se osećate kao VIP.

Poliranje Automobila

Poliranje automobila radi se kako bi automobil što duže zadržao lepotu svoje boje i celokupnog ekterijera, takođe poliranje automobila se radi ukoliko želite da vratite sjaj i uklonite ogrebotine.

Detailing Enterijera

Detailing Enterijera predstavlja detaljno i dubinsko pranje enterijera vozila, čišćenje automobila od prljavštine, mirisa duvana i golim okom nevidljivih bakterija i grinja.

Poliranje Farova

Tokom vremena farovi postaju zamućeni, požuteli, a često i matiraju što negativno utiče na vožnju u noćnim uslovima i narušava ukupnu estetiku automobila.

Nano Keramička Zaštita

Nano keramička zaštita je premaz koji štiti lak, boju, farove i štop svetla, a to je klučna stvar da izgled Vašeg vozila ostane izvanredan!

Detailing Motora

Čišćenjem, odmašćivanjem i pranjem motornog prostora, smanjuje se mogućnost nastajanja rđe i požara, motor izgleda novije i lepše.

Detailing Felni

Detailing Felni predstavlja čišćenje, poliranje i zaštita felni sa voskom. Zaboravite na crne tragove od kočenja!

KONTAKT

Jurija Gagarina 166

Novi Beograd

+381 61 6090 830

+381 69 2211 538

[email protected]
Web sajt: http://www.mndetailingbeograd.rs/

Komentari

Trenutno nema napisanih komentara
Napiši komentar
10.00 rsd
Firma/pravno lice

Beograd, Grad Beograd Jurija Gagarina, 164 11000

6 pregleda 0 komentara Šifra #18424

Profil, oglasi, ocene

lomingo
lomingo 1 mesec staro
lomingo
Beograd, Grad Beograd, Srbija
Registrovan pre 1 mesec staro