dadilja cuvanje deteta

35000.00 rsdPotrebna zena (domacica) odgovorna i pedantna, nepusac za cuvanje zivahnijeg muskog deteta. Novi Beograd Tosin bunar soliter 18. sprat. prve smene se krecu najranije od 6:00h ujutru pa do 16h. bitno je da se bude u to vreme tacno ujutru zato sto majka radi od 7:00h. popodne od 11:30h do 20h. obicno se rotira jedne nedelje prva, a jedne druga. vikend slobodan. postoji mogucnost i vise nedelja prve ili druge u zavisnosti od rasporeda na poslu. kuvanje rucka za porodicu i za dete, spremanje dorucka i uzine za dete, presvlacenje, nega deteta kad se razboli usisavanje nosa, davanje propisanih lekova, ispiranje nosa, obaranje temperature, vodjenje kod lekara. Decak je i dalje u pelenama. Takodje izvodjenje kad otopli u setnju, kao i sa triciklom i trotinetom. Potrebna zena na duzi vremenski period. Ne 2-3 meseca, vec duze. Plata 35 000. Decak ima godinu i po dana. Potrebno konstatno nadgledanje deteta posto ima godinu i po dana i sve ga interesuje i sve stavlja u usta. dete je aktivno i radoznalo. dnevno spava 1.5h do 2h maksimalno. detetu radimo testove krvi par puta mesecno na mak, alkohol, cajeve za opustanje (valerijanu).iskustvo u odgajanju dece pre svega svoje. Bitno je da osobi odgovaraju svi ovi uslovi radi uspesne saradnje. plata redovna. mogucnost zivljenja sa nama uz dogovor.
063 1 092 092

dadilja cuvanje detetaPotrebna zena (domacica) odgovorna i pedantna, nepusac za cuvanje zivahnijeg muskog deteta. Novi Beograd Tosin bunar soliter 18. sprat. prve smene se krecu najranije od 6:00h ujutru pa do 16h. bitno je da se bude u to vreme tacno ujutru zato sto majka radi od 7:00h. popodne od 11:30h do 20h. obicno se rotira jedne nedelje prva, a jedne druga. vikend slobodan. postoji mogucnost i vise nedelja prve ili druge u zavisnosti od rasporeda na poslu. kuvanje rucka za porodicu i za dete, spremanje dorucka i uzine za dete, presvlacenje, nega deteta kad se razboli usisavanje nosa, davanje propisanih lekova, ispiranje nosa, obaranje temperature, vodjenje kod lekara. Decak je i dalje u pelenama. Takodje izvodjenje kad otopli u setnju, kao i sa triciklom i trotinetom. Potrebna zena na duzi vremenski period. Ne 2-3 meseca, vec duze. Plata 35 000. Decak ima godinu i po dana. Potrebno konstatno nadgledanje deteta posto ima godinu i po dana i sve ga interesuje i sve stavlja u usta. dete je aktivno i radoznalo. dnevno spava 1.5h do 2h maksimalno. detetu radimo testove krvi par puta mesecno na mak, alkohol, cajeve za opustanje (valerijanu).iskustvo u odgajanju dece pre svega svoje. Bitno je da osobi odgovaraju svi ovi uslovi radi uspesne saradnje. plata redovna. mogucnost zivljenja sa nama uz dogovor.
063 1 092 092

Postavljeno 5 months ago 22 pregledano 0 pozvano

Dodatne informacije

Rezultat 0 ocena
boris
0 ocena
Postavite sada ovaj HIT oglas i na vaš Facebook, Twitter, Google Plus, Pinterest. Srećna kupovina, prodaja, obavljen posao !
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Nema komentara za oglas Dadilja cuvanje deteta

Ovaj oglas nema ni jedan komentar. Možete postaviti vaš komentar ili mišljenje.
Dodaj novi komentar
Srbija, Grad Beograd, Beograd, Bul Zorana Djindjica 166
Print listing
Prikaži više
Privatni oglas
Registrovan 09/02/2019

Prodaja i kupovina: nekretnine, psi, vozila, automobili, traktori, mašine, nameštaj, oprema za preradu hrane, mlinovi, hrana, kuće , stanovi, zemljište, usluge, a takođe se može naći posao. Svi kupujem prodajem oglasi su podeljeni na tematske blokove - kategorije. Samo nekoliko klikova će dodati novi oglas ili pronaći pravi proizvod. Sve ovo možete učiniti u bilo koje vreme pogodno za vas. Želimo našim oglašavačima prijatnu kupovinu i profitabilnu prodaju. Oglasi za sve gradove Srbije Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Sombor ... itd. Kupite auto, nekretninu, stan, prodajte polovan automobil, pronađite ili ponudite posao. Brzo, lako i jednostavno kupi i prodaj, oglasite i pronađite oglas umesto aukcije i kupovine štampanih oglasa kao što su halo oglasi, kupindo, lalafo, novosti oglasi i dr. Postavi besplatno oglas, oglasi svoje polovne stvari ili bilo šta drugo. Ako se pitate: gde kupiti povoljno, jeftino, kako se kupuje online, kuda u kupovinu ili kako se postavlja oglas , na pravom ste mestu. Povoljno oglašavanje potpuno besplatno. Hitna prodaja - dodaj džabe oglas sada i hitno kupi i prodaj!