mobilni oglasi

Pisanje radova i statistička analiza

Ostali poslovi Beograd, Beograd, RS 1 mesec staro

Oglas

Kvalitetna i originalna izrada svih vrsta radova (seminarski, diplomski, master, specijalistički, naučno-istraživački, projektni zadaci) iz oblasti društvenih i humanističkih nauka (književnost, psihologija, pedagogija, sociologija, andragogija,…) i ostalih srodnih oblasti (hotelijerstvo, marketing, menadžment,…). Radovi se izrađuju u skladu sa zahtevima konkretnog fakulteta uz korišćenje savremene i relevantne literature. Garantovan visok kvalitet i autentičnost radova uz primenu APA akademskih standarda. U cenu je uključena i lektura.


Izrada anketa za istraživanje, nacrta istraživanja, unos podataka, statistička analiza i interpretacija podataka u SPSS programu.


Stručni tim čine profesor književnosti i psiholog.


Višegodišnje iskustvo u pisanju radova, najbolja reklama su zadovoljni klijenti koji me preporučuju svojim prijateljima.


Cena zavisi od obima i kompleksnosti rada, dostupnosti literature, roka za izradu i podložna je dogovoru. Možete me kontaktirati na mejl adresu: pisanje.radova.statistika@gmail.com ili na telefon/viber 063 7317361.


U upitu je potrebno da navedete: temu i vrstu rada, broj strana i rok izrade i odgovoriću Vam u najkraćem roku.

Komentari, iskustva, diskusije

Trenutno nema napisanih komentara
Napiši komentar
4 pregleda 0 komentara Šifra #22049

Profil, oglasi, ocene

Nikoleta
Nikoleta 1 mesec staro
Nikoleta
Registrovan pre 1 mesec staro