mobilni oglasi

Potrebna radnica sa B kategorijom

Ostali poslovi 10 meseci staro

Oglas

Potrebna radnica sa B kategorijom ( 36000 42000 )
 
Agenciji za ciscenje sa Banovog brda potrebne su vredne i odgovorne radnice godine nisu uslov sa B kategorijom ( aktivni vozaci minimum 5 godina ) sa dobrim poznavanjem grada za poslove razvoza sa nasim vozilom na teritoriji Beograda.
 
Radno vreme za poslove razvoza nije u okviru fiksnog radnog vremena od 8 sati rada dnevno, jer nekad je period rada dosta duzi a radi se svakodnevno.
Radno vreme moze biti u okviru prve smene ili kombinovano prva druga smena, sam broj smena zavisi iskljucivo od obima posla.
Slobodan dan je jedan do dva dana u nedelji, dane ne mozete da birate jer su definisani u skladu sa radnim vremenom.
Zarada se isplacuje jedanput u mesecu a sama visina mesecne zarade zavisi iskljucivo od Vaseg kvalitetno uradjenog obima posla u mesecu i nije fiksna vec se krece od nekih minimalnih 36000 pa sve do 42000.
Nudimo stalni radni odnos, mogucnost napredovanja, dodatne zarade kroz bonuse a za izabrane radnice u pocetku je obezbedjena obuka za posao.
 
Sve zainteresovane radnice koje zele da postanu deo naseg tima, prvo treba da zakazu razgovor kako bi na razgovoru porazgovarali oko svih detalja za navedeni posao.
Razgovor se moze zakazati na broj telefona ili slanjem poruke sa podacima na mail svakim radnim danom od 08.00h do 20.00h.

Kontakt broj telefona : 062 / 458 - 934
Kontakt mail : posao.beograd.rs@gmail.com
 
 

Komentari

Trenutno nema napisanih komentara
Napiši komentar
32 pregleda 0 komentara Šifra #19791

Profil, oglasi, ocene

Agency Brilliant
Agency Brilliant 10 meseci staro
Agency Brilliant
Srbija
Registrovan pre 10 meseci staro