mobilni oglasi

Moj trg besplatni oglasi

Ostali oglasi 9 meseci staro

Oglas

Hit oglasi u okviru ponude oglasa nude opciju "Moj trg" kao premium stranicu za oglašivače koji imaju potrebu za većim brojem oglasa na svom nalogu uz premium opcije i to potpuno besplatno!Moj trg je zapravo vaš izlog, online prodavnica sa svim oglasima koje već imate na svom hit nalogu.
Moj trg oglasiAko ste se registrovali kao profesionalni prodavac, moj trg oglasi će vam automatski biti dodeljeni u okviru naloga.


Sve informacije o tome kako besplatno otvoriti moj trg nalog i kako postati premium član, možete pronaći na stranici Moj trg


Kako bi smo olakšali članovima sa puno oglasa da brže i lakše manipulišu svojim oglasima, pokrenuli smo "Biznis profil" odnosno posebnu stranicu koja je u stvari vaš lični trg, pijaca, izlog, gde se sve lako pronalazi a moguće je pokrenuti i aukciju za artikle ili ponude za usluge.


Iskoristite pogodnost da već danas vaš nalog prebacite na opciju "Moj trg" kako bi vam se otključale sve opcije biznis premium naloga.


Besplatno, lako i brzo oglasite, kupite i prodajte sve što poželite u par klikova na svom izlogu pomoću super brze platforme za postavljanje oglasa!
Dragan Varajić je SEO stručnjak koji živi na Grendlandu i naš je najpoznatiji programer koji je prešao sve more i planine da bi uspeh na polju marketinga nesebično preneo vama.


U potpisu su i Dragan Varmezovic, Programer Dragan Vasic, SEO strucnjak Dragan Varag

Komentari, iskustva, diskusije

Trenutno nema napisanih komentara
Napiši komentar
Besplatno
Firma/pravno lice
Popularni oglasi
Novo
Sve

11000

131 pregleda 0 komentara Šifra #21625

Profil, oglasi, ocene

Mojtrg
Mojtrg 9 meseci staro
QR CODE
Mojtrg
Beograd, Beograd, Republika Srbija
Registrovan pre 9 meseci staro
Moj trg oglasni biznis premium nalog na hit oglasi. Promocija, oglasite sve što želite. Kupi i prodaj polovno i novo. Nadji oglas, dodaj oglas, hitno prodati i kupiti je lako uz moj trg oglasi