mobilni oglasi

DVA STANA U KUĆI !!!

Prodaja Kuća Stara Pazova, Sremski, RS 1 nedelju staro

Oglas

Prodaje se kuća u Staroj Pazovi od 172m2 stambene površine.

Nalazi se na odličnoj lokaciji, u mirnom kraju, 35km od Beograda i 35km od Novog Sada.

Kuća je uknjižena (vlasništvo 1/1) i nalazi se na placu od 9.13 ari koji je lepo uređen sa odvojenom baštom i voćnjakom. U dvorištu se nalazi drveni objekat (garaža) sa kanalom, površine 25m2.

 

Idealna je za život višečlane porodice (kompletno odvojeno prizemlje od visokog potkrovlja, dve potpuno odvojene stambene jedinice!)

 

Kuća je zidana 2001. godine, kompletno renovirana 2012., u odličnom stanju (potpuno nova kupatila i kuhinje) i građena po principu sendvič zida (spoljni blok-izolacija-unutrašnji blok). Stolarija je u odličnom stanju (drvena i PVC). Izuzetno niski troškovi grejanja!

U prizemlju i u visokom potkrovlju je identičan raspored: dve spavaće sobe, kupatilo, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, sa tri terase. Iz ulaznog predprostora  jedna vrata vode u prizemlje, a stepenicama se ide ka potkrovlju (dva stana pod istim krovom).  U kući postoji adaptibilan tavanski prostor, sa betonskom košuljicom i izvedenom instalacijom vode i struje.

Centralno grejanje je na gas (svaki sprat poseduje zaseban kotao), na podovima su parket i laminat, trofazna struja, dva klima uređaja, fiksni telefon i internet priključak, krovna obloga - crep.

Cena na upit isključivo privatnom porukom!

Kontakt telefon vlasnika:+38163216299 (Viber & WhatsApp)

Komentari

Trenutno nema napisanih komentara
Napiši komentar
Dogovor
Polovno/korišćeno
Prodaja

Stara Pazova, Sremski, RS 22300

4 pregleda 0 komentara Šifra #20486

Profil, oglasi, ocene

Jelena
Jelena 1 nedelju staro
Jelena
Srbija
Registrovan pre 1 nedelju staro