mobilni oglasi

Proizvodnja i prodaja pekarske i ugostiteljske opreme

Ugostiteljska i trgovinska oprema Kragujevac, Šumadijski, RS 10 meseci staro

Oglas

PROIZVODNJA I PRODAJA PEKARSKE I UGOSTITELJSKE OPREME


 


Proizvodimo i prodajemo sve uređaje i elemente za ugostiteljstvo, kompletno izrađene od INOX-a, u skladu sa HACCP standardom. U ponudi imamo:


-PEKARSKU OPREMU (peći, fermentacione komore, vitrine, mesilice...), navedeni elementi su za opremanje proizvodnog i izložbenog dela svake pekare.


-TERMIČKU OPREMU (šporeti, roštilji, friteze, kiperi, kazani...) koja je neophodna svakoj savremenoj profesionalnoj kuhinji i služi za pripremu svih vrsta hrane. U ovu kategoriju spadaju i manji (stoni) uređaji kojima se načešće opremaju manji lokali  za fast food (fiteze, roštilji, palačinkare, girosi, lampe za podgrevanje...).


-RASHLADNU OPREMU (ormari, stolovi, komore, vitrine...) i služi za čuvanje i izlaganje pića, mesa, suhomesnatih i mlečnih proizvoda, pekarskih i poslastičarskh proizvoda, i održavanje njihove temperature.


-NEUTRALNU OPREMU (stolovi, sudopere, ormari, haube, stalaže...) koja je obavezna i osnovni sastavni deo svake kuhinje gde se proizvodi i priprema hrana.


-Neutralnim elementima i rashladnim stolovima (neutralno/rashladni retro pult) opremamo šankove barova i kafića.


 


Kao proizvođači, opremu izrađujemo u standardnim veličinama ali i po porudžbini u skladu sa željama i potrebama naručioca, i uslovima prostora.


 


www.elmiss.com


[email protected]

Komentari

Trenutno nema napisanih komentara
Napiši komentar
Dogovor

Kragujevac, Šumadijski, RS Petra Drapšina 4 34000

79 pregleda 0 komentara Šifra #16454

Profil, oglasi, ocene

Elmiss line doo
Elmiss line doo 3 godine
Elmiss line doo
Srbija,
Petra Drapšina 4
Registrovan pre 3 godine