Traka za istrcavanje pasa

430.00 €

Traka za trčanje, donesena iz Švajcarske. Očuvana, ispravna, jednostavna za upotrebu. Dimenzije cele trake 240x80 a samo gazište za trčanje je 180x50.

Traka za istrcavanje pasa
430.00 €

Traka za trčanje, donesena iz Švajcarske. Očuvana, ispravna, jednostavna za upotrebu. Dimenzije cele trake 240x80 a samo gazište za trčanje je 180x50.

Postavljeno 2 years ago Izmenjeno 2 years ago 590 pregledano 0 pozvano

Dodatne informacije

Rezultat 0 ocena
Aleksandar
0 ocena
Postavite sada ovaj HIT oglas i na vaš Facebook, Twitter, Google Plus, Pinterest. Srećna kupovina, prodaja, obavljen posao !
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Nema komentara za oglas Traka za istrcavanje pasa

Ovaj oglas nema ni jedan komentar. Možete postaviti vaš komentar ili mišljenje.
Dodaj novi komentar
Srbija, Srbija, Novi Sad
Print listing
Prikaži više
Privatni oglas
Registrovan 16/02/2017

Prodaja i kupovina: nekretnine, psi, vozila, automobili, traktori, mašine, nameštaj, oprema za preradu hrane, mlinovi, hrana, kuće , stanovi, zemljište, usluge, a takođe se može naći posao. Svi kupujem prodajem oglasi su podeljeni na tematske blokove - kategorije. Samo nekoliko klikova će dodati novi oglas ili pronaći pravi proizvod. Sve ovo možete učiniti u bilo koje vreme pogodno za vas. Želimo našim oglašavačima prijatnu kupovinu i profitabilnu prodaju. Oglasi za sve gradove Srbije Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Sombor ... itd. Kupite auto, nekretninu, stan, prodajte polovan automobil, pronađite ili ponudite posao. Brzo, lako i jednostavno kupi i prodaj, oglasite i pronađite oglas umesto aukcije i kupovine štampanih oglasa kao što su halo oglasi, kupindo, lalafo, novosti oglasi i dr. Postavi besplatno oglas, oglasi svoje polovne stvari ili bilo šta drugo. Ako se pitate: gde kupiti povoljno, jeftino, kako se kupuje online, kuda u kupovinu ili kako se postavlja oglas , na pravom ste mestu. Povoljno oglašavanje potpuno besplatno. Hitna prodaja - dodaj džabe oglas sada i hitno kupi i prodaj!