mobilni oglasi

Krečenje

Krečenje Beograd, Grad Beograd 3 godine

Oglas

KREČENJE BEOGRAD


Krečenje stana - Najniža cena


Krečenje Beograd , stručno i čisto, bez iznošenja stvari. 


Telefon: 063 72 74 762


Vreme je za krečenje, stana, kuće, lokala. Cenovnik krečenja je skoro svima poznat. Cene se kreću od-do bez nekog posebnog pravila. Mi ipak preferiramo da cena krečenja bude stvar dogovora nakon što pogledamo na licu mesta o kakvom objektu je reč (konstrukcija, obloge zidova, stanje maltera i izolacije,  pozicija, komfornost ... itd). Skupo ne znači kvalitetno ali i jeftino ne znači da je ušteda opravdana.


Višestruka prednost profesionalnog krečenja jeste izbor boja, tehnika pripreme zidova za krečenje i krecenje. Jeftino, povoljno, brzo i dobro krečenje je moguće ako postoje uslovi za tako nešto. Svaki posao pa i krečenje stana zahteva pripremu (da se stvari pomere ili iznesu, da se sklone lomljive stvari, da se zaštiti prostorija, parket, laminat, lajsne ... itd). Mi nudimo povoljne cene na osnovu kvaliteta i povoljna cena krečenja će biti razlog više da nas angažujete. Mi garantujemo da će vaš stan izgledati moderno, estetski lepo i da će zadovoljiti sve ukuse. Ako niste baš vični krečenju,  naši majstori za krečenje će vam uštedeti i vreme i novac, a zadovoljiće vas kvalitetom pružene usluge. Ušteda koja se može ostvariti kod krečenja nije velika ali kvalitetno krečenje vam može uštedeti barem još koju godinu bez krečenja stana. Razlika je jasna. Za veoma malu sumu novca se dobija i nizak kvalitet usluge.Mi možemo raditi i sa vašim i našim materijalom, svejedno ali prednost dajemo ipak proverenim bojama i podlogama kojima ostvarujemo apsolutno dobar posao koji zadovoljava i vas i nas.


Naša grupa molera neće ostaviti ni jedan detalj u vašem stanu a da ne bude obrađen adekvatno. Bilo da se radi o sitnim oštećenjima gleta, gipsa, stiropor lajsni, ali i maltera, fleke na plafonu, buđ i oštećena fasada. Svaka sitnica će biti odrađena. Mi vršimo kompletnu reparaciju zidova iznutra i spolja uz upotrebu kvalitetnih boja iz ZORKA programa. Kvalitetne boje koje koristimo kao zaštitu i dekoraciju garantuju duži vek vaših zidova. Neće biti vlage i buđi ni posle nekoliko godina nakon krečenja. To je zato što mi ne vršimo klasično premazivanje zidova - sloj preko sloja, već postupno rešavamo problem sa prethodnim slojem nanešene poludisperzije, kreča, akrila. Poznato je da pojedini ljudi kreče na svake 3 - 5 godina, ali neretko se dešava da se krečenje obavlja i tek nakon 7-10 godina. To znači da je potrebno uraditi nešto više od klasičnog krečenja - bojenja zidova. Moler u Beogradu će vam dati i najbolje savete kako da oplemenite vaše sobe, predsoblja, spavaće sobe, kuhinje, hodnike i sve ostale prostorije, prirodnim bojama. Neki zidovi će možda po vama sada zahtevati i tapete ili novu ruku gletovanja i akrilne boje. Plafoni koji su stari možda traže da se odradi reparacija ili dodatna izolacija pa tek onda da se okreči na kraju. To prepustite nama ! Trudimo se da krečenje stanova obavljamo uz minimalno pomeranje stvari. Cena krečenja je po dogovoru (po kvadratu ili djuture) i sigurno je najpovoljnija u odnosu na kvalitet koji dobijate.


Zato, za sve informacije u vezi krečenja, gletovanja, popravke stana i svih ostalih radova u stanu, lokalu, kući, pozovite:


Telefon: 063 72 74 762


Majstor za krečenje, gletovanje, špatulat, popravke Beograd,


krečenje u Beogradu - krečenje obavljamo uz besplatan dolazak u sledećim mestima: Beograd, centar BGD, slavija, bulevar kralja aleksandra, južni bulevar, severni bulevar, bogoslovija, trg, crveni krst, kalenić, đeram pijaca, zvezdara, cvetkova pijaca, medak, ustanička, novi beograd - kod fontane, zemun, altina, batajnica, borča, banjica, voždovac, konjarnik, šumice, vidikovac, vračar, banovo brdo, labudovo brdo, petlovo brdo, julino brdo, žarkovo, železnik, dedinje, senjak, karaburma, dorćol, palilula, dušanovac, kumodraž, naselje braće jerković, rakovica, medaković (medak), tošin bunar, bežanijska kosa, krnjača, mirijevo, miljakovac, mali i veliki mokri lug, kaluđerica, boleč, beli potok, sremčica, umka, višnjica, višnjička banja, vinča, leštane, boleč, ritopek, Grocka.

Komentari

Krečenje od Dragi 6 godine

Koliko košta krečenje gašenim krečom i da li je moguće nabaviti gašeni kreč ? Moje sobe su do pre 10-ak godina krečene isključivo sa gašeni kreč a nikad poludisperzijama. U pitanju je stara kuća u Beogradu koja bih da ostane takva kakva je - prirodna.

Krečenje prirodnim gašenim krečom od Majstor za krečenje 6 godine

Poštovani, svavako da bi autentičnost prostorija koje želite da okrečite u izvornom stanju bila zadržana. Cena za krečenje prirodnim gašenim krečom je po dogovoru - naš materijal ili vaš svejedno. Obzirom da kažete da 10 godina nije krečeno, najbolje je da nas kontaktirate na telefon kako bi smo eventualno pogledali u kakvom su stanju zidovi za krečenje. Pozdrav.

Krečenje od Dobrosav 5 godine

Treba mi krečenje stana, kompletno 60 m2 osnova, ima oko 300 kvadrata za krečenje. Imam samo folije za zaštitu. Stan je skoro prazan tak oda je od zidova sve odmaknuto. Beograd, Konjarnik - Ustanička. Kada bi se moglo pogledati ?
Napiši komentar
1995 pregleda 3 komentara Šifra #15

Profil, oglasi, ocene

oglasi
oglasi 6 godine
oglasi
Beograd, Grad Beograd, Srbija,
Hajduk Veljkova
Registrovan pre 6 godine
Hit Oglasi - Besplatni mali internet oglasi. Kupovina i prodaja putem oglasa, reklamiranje i promocija. Kupujem prodajem oglasi